Basisinformatie PHP

Wanneer u gebruikmaakt van PHP, dan kunt u extra functionaliteiten aan uw website toevoegen. Hoewel voor de gebruiker niet direct te zien is PHP een belangrijk deel van een website. PHP kan min of meer de processen op de website ondersteunen met allerlei extra functies. Toegang tot belangrijke PHP functies vereenvoudigen uw werk als webontwikkelaar. Zowel het installeren als het gebruik van PHP zijn gratis.

Een webhosting provider met PHP heeft u zo gevonden; meestal staat PHP gewoon aan. U hoeft dus geen tijd in te plannen voor het installeren van PHP. Op die manier hoeft een php agenda inbouwen niet tijdrovend te zijn.

Het leren van PHP is voor de meeste mensen niet echt ingewikkeld. Een PHP gastenboek of PHP agenda is op deze manier vrij eenvoudig aan de website toe te voegen. Ook zijn er allerlei libraries en frameworks te downloaden die functionaliteiten toevoegen aan PHP.

Er zijn geen kosten verbonden aan de installatie en configuratie van PHP. Men kan het verder op alle grotere besturingssystemen gebruiken voor web development.
Free Web Hosting