Portaalsite samenstellen informatie

Een startpagina website is tegenwoordig meer dan alleen maar een catalogus vol met links. Het aanmaken van andersoortige widgets is steeds vaker mogelijk. Met een startpagina script krijgt u de verder optie om zelf een startpagina website te bouwen. Zou u graag willen weten wat met zo een script mogelijk is, dan verwijs ik u naar het artikel Eigen startpagina. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar PHP script voor het bouwen van een eigen startpagina website.

Voor het verdienen van geld is een uitermate goed script. Middels een betaalkoppeling kunt u links verkopen en online betalingen daarvoor ontvangen. Met behulp van het beheerpaneel is het zeer eenvoudig om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Het instellen van de betaalkoppeling is niet behoorlijk ingewikkeld.

Het script bevat functies voor het roteren van banners. Daarnaast kunt u custom code invoeren voor een banner. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Nuttig zijn startpagina’s verder in het geval dat u linkbuilding activiteiten verricht. Een afzonderlijke startpagina zal dikwijls rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Het gewenste subdomein kan tijdens het plaatsen van de startpagina worden opgegeven. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Binnen iedere rubriek op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom relevante zoektermen.

Eerder las u het reeds in dit artikel. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. Het aanmaken van het laatste nieuws is niet ingewikkeld met behulp van een widget. Een andere optie is een weerkaartje toevoegen. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. Programmeerkennis is niet nodig. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat met behulp van het beheeromgeving erg eenvoudig gedaan.
Free Web Hosting