Ontwikkel uw moderne portaalsite

Het is niet lastig om zelf een startpagina website te ontwikkelen. Het is raadzaam om hiervoor van een startpaginascript gebruik te maken. Met een ondersteunend PHP script is er zelfs geen kennis van websites maken nodig. Zelf als u nauwelijks kennis heeft van websites maken, kunt u via het script redelijk eenvoudig uw eigen startpagina website in elkaar zetten.

Neem het artikel Startpaginascript door als u meer zou willen weten over het gebruik van een startpagina PHP script. Dat artikel bevat een verwijzing naar een site waar een dergelijk script te koop is. Een startpagina website is met behulp van het script vrij eenvoudig op te zetten. Het installatiescript dient op uw webhosting pakket te worden uitgevoerd. De registratie van een domeinnaam is ook iets wat erbij hoort.

Het is mogelijk om meerdere startpagina’s aan te maken op uw website. Een dochterpagina zal vaak zijn beperkt tot slechts een enkel onderwerp. Dat u zelf een subdomein voor een nieuwe startpagina kunt kiezen is uiterst handig. U kunt er zo namelijk voor zorgen dat het subdomein bestaat uit relevante zoektermen. Daarnaast kunt u de zoektermen per afzonderlijke dochterpagina heel eenvoudig invoeren in het beheerscherm.

Men kan zich aanmelden voor een nieuw account via een speciaal daarvoor gemaakt aanmeldformulier. Het gecreëerde account kan men gebruiken om een eigen startpagina te registreren. Een nieuwe startpagina aanmaken is met het gebruikersaccount eenvoudig te doen. Naast links zijn er allerlei andere zaken toe te voegen aan de eigen startpagina. Het is ook mogelijk om diverse widgets te plaatsen. Een beheerder kan de metagegevens van zijn startpagina eenvoudig instellen tijdens het aanmaken.

Een beheeraccount geeft u niet alleen de rechten om dochterpagina’s aan te passen, maar ook de algemene instellingen van uw startpagina website. Het toevoegen van banners die op elke pagina zullen worden weergegeven is mogelijk. Wilt u het kleurenschema van uw website wijzigen, dan is dat ook een fluitje van een cent. De koppeling tussen een aanvraag en de juiste dochterpagina legt het script voor u. Aan de hand hiervan wordt bepaald welke gegevens uit de database zullen worden opgehaald en worden weergegeven aan de bezoeker.
Free Web Hosting