Uw eigen startpagina

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. Het biedt een mogelijkheid om links naar uw website te plaatsen. Via links weten bezoekers en zoekmachines uw website te vinden. Er zitten geen kosten verbonden aan het beheren van een startpagina. Er is een groot aantal sites waar u gratis uw startpagina kunt beheren.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. Dit terwijl u verder geen kosten heeft voor de startpagina. U kunt betaald krijgen wanneer u een link voor iemand plaatst. Een voorwaarde is dan wel dat u uw dochterpagina serieus bijhoudt.

Het aantal mogelijkheden is nog groter met uw eigen startpagina website. U heeft dan alles in eigen beheer. Meer daarover is te lezen door hier te klikken: Startpaginascript Hiermee kunt u een eigen startpagina website opzetten. U hoeft niets te weten over programmeren.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Bouw je eigen startpagina. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld u verkoopt 10 links voor 10 euro.

Free Web Hosting