Uw nieuwe startpagina samenstellen

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

U begint met het maken van een keuze voor een geschikte startpagina website voor het aanmaken van een dochterpagina. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina moet u bij veel websites uw e-mailadres bevestigen.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Zo kan er een ordening op uw startpagina worden aangebracht. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Om meer over startpagina’s te weten te komen, kunt u Aanmelden startpagina doornemen. Het artikel biedt een goed startpunt voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Uw eigen startpagina samenstellen is geen rocket science.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.
Free Web Hosting