Een mooie startpagina bouwen

Voor het aanmaken van uw eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u diverse redenen hebben. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. Geld willen verdienen kan ook een drijfveer zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Na het aanmelden zult u in veel gevallen uw e-mailadres moeten bevestigen. Zorg dus dat u het correcte e-mailadres invult in het aanmeldformulier.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. U kunt de links bijvoorbeeld sorteren op onderwerp.

Op de pagina Nieuwe startpagina maken vindt u meer informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Het aanmaken van uw eigen dochterpagina is niet zo heel lastig.

Het maken van een eigen startpagina kan kosteloos. Wel wordt er bij sommige startpagina sites een bepaald aantal links op uw startpagina als voorwaarde gesteld. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.
Free Web Hosting