Wat is een startpagina?

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. De diverse rubrieken mogen op sommige websites ook tekst en plaatjes bevatten. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.

Uw bezoekers kunnen dan ook hun eigen startpagina maken. U zet de mogelijkheid tot registreren vrij eenvoudig uit wanneer u dat wenst. Het kan zijn dat de bezoeker een linktip voor u heeft. Een suggestie voor een link kan via een linksuggestieformulier worden ingedeeld. Dit kan via een formulier die via iedere dochterpagina eenvoudig te raadplegen is. U krijgt de volledige controle over de kleuren van uw startpagina-website. U hoeft geen kennis van websites maken te hebben. In feite is het startpaginascript een CMS systeem om een linkoverzicht te maken.

Zelf een startpagina website beginnen behoort ook tot de mogelijkheden. Als u de juiste software gebruikt is dat prima te doen. U kunt hier meer over te weten komen door Eigen startpagina door te nemen. Een startpaginascript neemt u veel programmeerwerk uit handen. De kosten van het script en van hosting vallen over het algemeen mee.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Dit kan met een startpaginascript. Op de pagina Eigen startpagina maken staat meer informatie over startpaginascripts. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Er zitten niet veel kosten aan verbonden.
Free Web Hosting