Eigen startpagina

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Het artikel startpagina script gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting