Ik wil stoppen met blowen

Waarschijnlijk kent iedereen wel een fan van blowen. Ze zeggen er ontspannen van te worden. Gebruikt men met mate, dan heeft blowen ook een euforisch effect.

Van een joint kan men inderdaad ontspannen worden. Maar afleiding zoeken kan ook op een andere manier. Ga een blokje om wanneer het mooi weer is. Zo ontdekt u dat er voor ontspanning niet altijd een joint nodig is.

Wiet en hasj worden in de coffeeshop steeds duurder. Zo is blowen voor veel mensen een flinke kostenpost geworden. Honderden euro's per maand bij dagelijks gebruik. Op jaarbasis is het al helemaal schrikbarend hoog. Zo ziet u maar dat een verslaving een behoorlijke kostenpost is.

Om te kunnen slapen moet er soms geblowd worden. Zoiets wijst duidelijk op een verslaving. Alleen stoppen met blowen kan zo iemand nog hieruit helpen. Meer informatie over stoppen met blowen is in Tips stoppen met blowen te vinden.

Verder rijzen de wietprijzen de pan uit. Terwijl de economische crisis nagenoeg iedereen geraakt heeft. Wanneer u stopt met blowen kunt u veel geld besparen.
Free Web Hosting