Een eigen portaalsite bouwen

Verder krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina te zien krijgt. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken op het moment dat u een script aanschaft. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor amper geld alvast aanschaffen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft het inlogsysteem tevens zo veilig mogelijk gemaakt.

Het startpagina script is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw startpagina website kan doen. Voldoende beveiliging is van groot belang voor uw startpagina website. Op de pagina Startpagina website samenstellen tips wordt een prima startpagina script genoemd. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat bovendien betaalbaar is. Het PHP script maakt het u simpel om een eigen startpagina website samen te stellen. U mag bij het toevoegen van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Op de website van de developer vindt u een handleiding.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het betreft een tool die u op uw webhosting pakket installeert. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd.
Free Web Hosting