Uw eigen startpagina samenstellen

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Maar uw favorieten willen bewaren op een algemene startpagina kan ook een reden zijn.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. U zult ook een goed werkend e-mailadres moeten hebben. Vaak moet u dit e-mailadres bevestigen.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Zo kunt u een zekere structuur aanbrengen. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

Lees de pagina Eigen startpagina online zetten door om meer over startpagina’s te weten te komen. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Maar u moet wel weten wat u precies moet doen.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Soms is het toevoegen van een bepaald aantal links als minimum een harde eis die door de beheerders van de website wordt gesteld. Het kan zijn dat uw dochterpagina wordt verwijderd, wanneer uw pagina op een bepaald tijdstip niet aan die voorwaarde voldoet.
Free Web Hosting