Maak eigen startpagina

Een eigen startpagina maken is voor veel webmasters een slim idee. U kunt linken naar uw website vanuit uw eigen dochterpagina. Via links weten bezoekers en zoekmachines uw website te vinden. Er zitten geen kosten verbonden aan het beheren van een startpagina. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Een goede startpagina kan zelfs voor een extra zakcentje zorgen. Terwijl u de startpagina kosteloos mag beheren. Blijvende links, daar kunt u geld voor vragen. Van belang wordt dan dat de startpagina constant up-to-date blijft.

U kunt het op allerlei manieren invulling geven wanneer u uw eigen startpagina website heeft. Dan heeft u echt uw eigen platform. Meer daarover is te lezen door hier te klikken: Bouw uw eigen startpagina Het script is niet alleen voor techneuten. U hoeft niets te weten over programmeren.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Bouw een eigen startpagina kijken. U kunt geld met uw startpagina verdienen. U kunt uw producten aan de man brengen door middel van banners. U kunt Google Adsense plaatsen. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Men koopt dan een vast aantal links in en betaalt een afgesproken bedrag.
Free Web Hosting