Realiseer professioneel een moderne startpagina website

Er is een handig PHP script op de markt waarmee u gemakkelijk een startpagina website kunt bouwen. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Wilt u zelf een startpagina website die werkt op de hierboven vermelde manier? Via de links op Nieuwe startpagina kunt u uiteindelijk het aanbod vinden op de website van de ontwikkelaar. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. Er wordt een separate e-mail gestuurd met de download link. Later kunt u via de link in de e-mail opnieuw het script downloaden mocht dat nodig zijn.

Bij het aanmaken van een startpagina kunt u kiezen uit hoeveel kolommen deze bestaat. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. U kunt de verschillende rubrieken van de dochterpagina binnen deze kolommen plaatsen. In een categorie kunnen zowel links als verschillende soorten widgets worden toegevoegd.
Free Web Hosting