Maak je eigen site

Het maken van een bedrijfswebsite is meer dan programmeren alleen. Er kunnen allerlei soorten werkzaamheden bij komen kijken. De website zal doorgaans geen doel op zich zijn. Ondernemers zien het als middel om extra klanten aan te trekken. Voor ondernemers die momenteel nadenken over (of misschien al bezig zijn met) een eigen bedrijfswebsite is hier meer informatie te vinden over waar u zoal rekening mee dient te houden.

Een goed design is uitermate belangrijk voor een bedrijfswebsite. Het helpt wanneer dit design ook regelmatig wordt aangepast aan de huidige tijd. Een website zag er twintig jaar geleden anders uit dan de tegenwoordige website. Zorg er altijd voor dat uw website bij de huidige tijd past.

Ook de navigatie is enorm belangrijk. Moeten bezoekers lang zoeken om bepaalde informatie te vinden of is meteen duidelijk waar deze informatie te vinden is? Een rommelige navigatie kan een rommelige indruk maken op de bezoeker en dus op uw mogelijke klant.

Vanzelfsprekend wilt u dat mogelijke klanten die uw bedrijfswebsite zien contact met uw bedrijf opnemen. Kunnen bezoekers de contactinformatie van uw bedrijf gemakkelijk vinden? Maakt u gebruik van een contactformulier? En hoe moedigt u de bezoeker aan een offerte aan te vragen?

Leest u ook eens Wat is een CMS? door. Er wordt in die tekst gesproken over uitbesteding aan een professional. En waarom zou u de website zelf maken wanneer het niet uw core business is?
Free Web Hosting