Een Nederlandse startpagina samenstellen

Een gids voor websites, zo zou u een startpagina kunnen beschouwen. Een startpagina websites bestaat meestal uit diverse dochterpagina’s. Per onderwerp is er doorgaans een dochterpagina aangemaakt. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Met een zoekopdracht in Google kunt u startpagina websites vinden waar u een nieuwe startpagina mag aanmaken.

U mag best uitstapjes naar andere onderwerpen maken op uw startpagina. U mag namelijk best een favorieten startpagina maken. Hierop vindt u in veel gevallen links omtrent diverse onderwerpen. Aan te raden is om u per rubriek op slechts een enkel onderwerp te richten.

Wilt u meer lezen over het aanmaken van een nieuwe startpagina, dan willen we u verwijzen naar Nieuwe linkpagina. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Vrij recent is er een modern startpagina script ontwikkeld. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Aan te raden is om de relevantie van de links hoog te houden. Onderscheidend zijn is tegenwoordig belangrijk. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Het zal u wellicht opgevallen zijn dat de meeste startpagina’s enkel links bevatten. Door niet hetzelfde te doen als de rest, onderscheidt uw startpagina zich.

Komt er een moment dat het goed gaat met het aantal bezoekers, dan kunt u de plaatsing van advertenties of banners op de pagina overwegen. Dit is via een aantal platformen prima te doen. Zo kan het behoorlijk lucratief worden.
Free Web Hosting