Het samenstellen van uw eigen startpagina website

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo zal de browser de corresponderende dochterpagina tonen aan de bezoeker. Koopt u een bestaand script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een startpagina script is niet duur. Het systeem installeren is niet moeilijk. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Het script zorgt ervoor dat het beheer zeer gemakkelijk is. Het idee is dat u het startpagina script plaatst op uw webruimte. De broncode van het script controleert bij ieder websitebezoek welk subdomein wordt aangesproken. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker. De bezoeker krijgt zo de correcte startpagina te zien. U hoeft zelf geen startpagina script meer te programmeren op het moment dat u een bestaand script aanschaft. Het artikel Bouw een moderne portaalsite kunt u lezen in het geval dat u wel benieuwd bent naar zo een script. Zo een script bevat de functies die vereist zijn voor een eigen startpagina website. U kunt direct starten met inhoud op de website aanmaken.

Er is bij het bouwen van het startpagina script rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Dit is wel nodig aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden.
Free Web Hosting