Het samenstellen van uw eigen portaalsite

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina website bouwen is simpel met behulp van een daarvoor bedoeld script bedoeld. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor nauwelijks geld vast aanschaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan daarnaast behoorlijk nuttig voor SEO-doeleinden. Het is meestal mogelijk om een link te plaatsen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt in het artikel Startpagina script installatie meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het plaatsen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. De database tabellen zullen daarna gecreëerd worden door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u makkelijk uw startpagina website beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Men kan middels de beheerpaneel eenvoudig een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Inkomsten genereren is met het startpagina script prima te doen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Verder plaatst u heel makkelijk banners op uw site. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is enorm eenvoudig.
Free Web Hosting