Wilt u een advertentiesite maken?

Ook zonder kennis is via de beheeromgeving elke instelling van uw advertentie website te wijzigen. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen. Het is gemakkelijk om met een dergelijk script een eigen advertentie website te starten. Het script is geschreven in PHP.

U kunt rubrieken aanmaken en adverteerders voor plaatsing in de betreffende rubriek laten betalen. Bij commerciële rubrieken is dit op veel advertenties websites het geval. Als u een goede marktplaats site heeft, dan zullen bedrijven graag betalen voor de plaatsing van een kwalitatieve advertentie. De adverteerders kunnen ook topadvertenties aanmaken. Aan deze topadvertenties kunt u geld verdienen. Voor een bepaalde periode staan adverteerders dan bovenaan het overzicht. U kunt op de website Een eigen advertentiewebsite runnen een link vinden waarmee een script met de bovenstaande opties te verkrijgen is.

Na een instelbare termijn kan een e-mail naar een adverteerder worden gestuurd met de optie om een advertentie weer omhoog te plaatsen. De login gegevens van het beheer account kunt u gedurende het uitvoeren van het installatie script zelf kiezen. Ook zonder kennis is via de beheeromgeving elke instelling van uw advertentie website te wijzigen. Bij iedere advertentie is een reactieformulier gemakkelijk tevoorschijn te halen.

Het is mogelijk om met behulp van dit account in te loggen op de beheeromgeving en wijzigingen aan de website door te voeren. Ook om de beheeromgeving te gebruiken hoeft u niets te weten over websites bouwen. Een groot voordeel van het script is dat de noodzaak voor zelf programmeren wegvalt. Verder is het niet nodig om een programmeur in te huren voor het bouwen van een PHP script. Het is dus niet meer nodig om zelf PHP te leren.
Free Web Hosting