Beheer van uw linkpagina

Met een startpagina kunt u een online gids voor websites maken. Een startpagina websites bestaat meestal uit diverse dochterpagina’s. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. Een eigen startpagina is kosteloos aan te maken. Websites waar u een startpagina kunt aanmaken zijn via de zoekmachines te vinden.

U hoeft zich niet strikt aan een enkel onderwerp te houden. Er zijn voldoende algemene dochterpagina’s te vinden. Hierop vindt u in veel gevallen links omtrent diverse onderwerpen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

Een eigen startpagina maken, daarover is op Startpaginascript meer informatie te vinden. De pagina staat ook vol met tips voor het maken van een goede startpagina. U kunt via Google zoeken op “startpaginascript” wanneer u zelf een startpagina website op touw wilt zetten. Er is vrij kort geleden nog een modern script uitgekomen. Aan het zelf bouwen van een dergelijk script zult u anders veel tijd kwijt zijn. Een startpaginascript lost veel dingen waar u dan tegenaan zou lopen, al voor u op.

Aan te raden is om de relevantie van de links hoog te houden. Heden ten dage is het belangrijk dat u onderscheidend bent met uw startpagina. Een aantal informatieve teksten en afbeeldingen toevoegen kan nuttig zijn om een stukje onderscheidendheid in te bouwen. Het zal u wellicht opgevallen zijn dat de meeste startpagina’s enkel links bevatten. U kunt uw startpagina uniek maken door het anders aan te pakken dan de rest.

Komt er een moment dat het goed gaat met het aantal bezoekers, dan kunt u de plaatsing van advertenties of banners op de pagina overwegen. U kunt bijvoorbeeld Google Adsense advertenties weergeven op uw pagina. Zo kan het behoorlijk lucratief worden.
Free Web Hosting