Bouw uw eigen marktplaats

Wilt u een eigen marktplaats beginnen? Heeft u geen verstand van de techniek, dan zijn er alsnog oplossingen voor een eigen marktplaats. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. Er komt dan een aanpasbare marktplaats website tot uw beschikking. Adverteerders kunnen zich aanmelden en nieuwe advertenties toevoegen. Men kan middels een reactieformulier simpel op een advertentie reageren. Middels een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Een uitstekend marktplaats script is middels het artikel Je marktplaats goedkoop maken te vinden. Bij het toevoegen van een nieuwe advertentie krijgt de adverteerder de keuze uit diverse aanvullende mogelijkheden. Met het marktplaats PHP script kunt u betaalde categorieën plaatsen aan uw advertentie website. Het marktplaats script ondersteunt verschillende online betaalmethodes. Met behulp van een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Een andere optie is het aanmaken van banners op uw advertentie website. Bovendien kan een pay per click netwerk worden gebruikt. Een alternatief is het aanmaken van affiliate banners aan uw advertentie website. Banners kunnen worden afgewisseld als u dat wilt.

De web developer heeft daarnaast de zoekmachines in de gaten gehouden bij het bouwen van het advertentie script. De belangrijke gegevens voor de zoekmachines zijn tijdens de installatie in te vullen. In de beheeromgeving kunt u deze gegevens simpel weer aanpassen op een later tijdstip. Op de verschillende pagina’s van de rubrieken kunt u daarnaast metagegevens kwijt die bij die rubriek horen. In een “Laatst bekeken” blokje worden de advertenties weergegeven die u als laatst heeft bekeken op de advertentie website.
Free Web Hosting