Een uitgebreide portaalwebsite runnen

Is het opzetten van een linkwebsite iets dat u graag wilt? Ook u kunt dit met de juiste tools zonder al te veel technische kennis doen. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. Lees snel verder wanneer u daar meer over zou willen weten.Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u heeft voor het bouwen van een eigen startpagina website? Informatie daarvoor is hier te vinden. Het is te realiseren met een handig PHP script waarover u via de links meer info kunt vinden. Het aanmaken van een nieuwe startpagina gebeurt via het beheerpaneel. Ook de instellingen van uw startpagina website kunnen na het inloggen worden aangepast.

Er is een handig PHP script waarmee het maken van een startpagina website heel eenvoudig te doen is. Het toevoegen van aparte mappen voor iedere folder aan uw webhosting pakket is geenszins nodig. Men kan zonder uw tussenkomst nieuwe startpagina’s aanmaken, als u dat wenst en wanneer u het script zo instelt.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. Het artikel hoe maak je een startpagina spreekt over een dergelijk script. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

De gegevens voor de zoekmachines kunnen per afzonderlijke dochterpagina worden ingevoerd. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Gerelateerde links zijn goed voor een goede positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Een eigen startpagina laten maken door bezoekers is ook mogelijk. Dit zet u vrij eenvoudig aan via het beheerpaneel. Er hoeven geen mappen op de server aangemaakt te worden. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. De bijbehorende gegevens worden vervolgens vanuit de database ingelezen. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan de beheerder kiezen uit hoeveel kolommen deze moet bestaan. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.
Free Web Hosting