Een eigen startpagina maken

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. U kunt de opties simpelweg combineren.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Aan de ene kant weet u niet hoe lang men door blijft gaan met de website in de lucht houden. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Een mooie startpagina bouwen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.
Free Web Hosting