Het samenstellen van een moderne portaalsite

Het zelf in elkaar zetten van een nieuwe startpagina website is niet lastig. Het is slim om van de mogelijkheden van een startpagina PHP script gebruik te maken hiervoor. Dit script ondersteunt u bij de belangrijkste stappen. Iemand die geen verstand van de techniek heeft zou vrij eenvoudig overweg moeten kunnen met het script.

Zou u hier graag meer over lezen, dan is Startpaginascript inloggen uitloggen een goed beginpunt. Dat artikel bevat een verwijzing naar een site waar een dergelijk script te koop is. Een startpagina website is met behulp van het script vrij eenvoudig op te zetten. Het idee is dat u het installatieprogramma op uw webhosting pakket uitvoert. De registratie van een domeinnaam is ook iets wat erbij hoort.

Het aantal dochterpagina’s dat is aan te maken op uw startpagina website heeft geen limiet. Vaak gaat een dochterpagina over een enkel onderwerp. Dat u zelf een subdomein voor een nieuwe dochterpagina kunt invoeren, kunt u in uw voordeel gebruiken. Het is namelijk mogelijk om belangrijke zoekwoorden in het subdomein op te nemen. Daarnaast kunt u de zoektermen per afzonderlijke dochterpagina heel eenvoudig invoeren in het beheerscherm.

Het registreren op uw website kan men doen via een registratieformulier aan de voorkant van uw website. Het gecreëerde account kan men gebruiken om een eigen startpagina te registreren. Een nieuwe startpagina aanmaken is met het gebruikersaccount eenvoudig te doen. Niet alleen zijn er daarbij backlinks toe te voegen aan een dochterpagina. Het is ook mogelijk om diverse widgets te plaatsen. Per dochterpagina kan een beheerder op een gemakkelijk manier de metagegevens voor de zoekmachines invoeren.

Met een beheeraccount heeft u binnen de beheeromgeving meer opties. Het toevoegen van banners die op elke pagina zullen worden weergegeven is mogelijk. Binnen een mum van tijd heeft u alle kleuren naar wens aangepast. Het script koppelt zelf een aanvraag aan het juiste subdomein. Aan de hand hiervan wordt bepaald welke gegevens uit de database zullen worden opgehaald en worden weergegeven aan de bezoeker.
Free Web Hosting