Een eigen startpagina

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. U kunt het inzetten als marketinginstrument voor uw eigen website. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Hiervoor is een zogeheten startpagina script nodig. U kunt Bouw eigen startpagina lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Linksuggesties kunnen door bezoekers via een speciaal formulier worden ingediend.
Free Web Hosting