Portaalsite bouwen info

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor nauwelijks geld al aanschaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Dit maakt startpagina’s enorm interessant voor off-page SEO. Een link kan doorgaans op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Handleidingen. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het aanmaken van een administrator account. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men daarnaast het subdomein zelf kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Men kan via de beheergedeelte simpel een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Bezoekers kunnen op verschillende wijzen betalen voor een link. Daarbij plaatst u erg simpel banners op uw site. U kunt daarbij affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting