Ontwikkel een mooie startpagina website

U kunt een eigen startpagina website snel bouwen met behulp van een bijzonder PHP script. Het kan namelijk met een startpagina PHP script. U hoeft dan weinig iets van websites ontwikkelen te weten. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om een eigen startpagina website te beginnen. Binnen een mum van tijd plaatst u een RSS feed op uw website. Daarmee wordt het toenemen van het laatste nieuws uiterst makkelijk. Er bestaan verschillende RSS feeds die u zeer makkelijk aan uw website toevoegt. Op deze manier kunt u nieuws tonen over hetzelfde onderwerp in het geval dat de dochterpagina waarop u het nieuws plaatst.

Daarbij u kunt met een startpaginascript aan de slag. U kunt met behulp van alle benodigde dingen vinden. Het script is met een paar simpele handelingen aan de praat te krijgen. Veel verstand van een website bouwen hoeft u niet te hebben. Weet u niets over programmeren, dan is het startpagina script voor u een ideale oplossing. Het gebruik van PHP is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. Daarmee krijgen bezoekers de mogelijkheid om zelf een nieuwe startpagina samen te stellen. De bezoeker krijgt de mogelijkheid zelf een subdomein te kiezen. Per startpagina kan er daarbij een titel en een omschrijving worden ingesteld.

Per afzonderlijke dochterpagina zijn bovendien de metagegevens voor de zoekmachines in te stellen. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Iedere startpagina kan volgens een unieke stijl worden ingericht. U heeft de optie om nog advertenties van Google bovenaan uw startpagina website te tonen. Maar een banner is ook mogelijk. Op affiliate basis worden betaald is mogelijk. De bannerruimte voor een reeds bedrag verhuren is eveneens een optie. Dat laatste is slim als u graag vaste inkomsten heeft. U kunt dan een al bedrag vragen voor een bepaalde periode.
Free Web Hosting