Website bouwen systeem

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Men noemt zo een tool daarnaast wel een content management systeem. Over dergelijke tools kunt u met behulp van het artikel CMS programma meer te weten komen. Zodra u het CMS systeem gekocht heeft, kunt u het installeren op uw webruimte.

Gedurende het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen tijdens de installatie worden opgegeven. Daarnaast kunt u daarbij een beheeraccount plaatsen via het installatiescript. Met behulp van dit account kunt u simpel wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Een formulier plaatsen op uw website is makkelijk te doen. U kunt bovendien zelf bepalen welke velden het formulier bevat. Zo kunt u diverse soorten formulieren plaatsen. Per afzonderlijk veld is aan te geven of het een verplicht veld betreft. Ingezonden formulieren ontvangt u per e-mail. Het e-mailadres is bovendien per afzonderlijk formulier in te stellen in de beheeromgeving. Wilt u de verschillende formulieren dus op verschillende e-mailadressen ontvangen, dan is dat gemakkelijk te doen.

Een demo aanvragen kan middels de website van de webontwikkelaar van het CMS systeem. Op deze manier kunt u het systeem eerst bekijken. En gemakkelijker een beslissing over de eventuele aankoop nemen.
Free Web Hosting