Bouw een eigen startpagina website

Een aangepast CMS programma is voor sommige websites nodig. Gaat het om een startpagina website, dan zal dit het geval zijn. Zonder extra programmeerwerk zal het bouwen van een startpagina website met een regulier CMS systeem lastig zijn. Speciaal voor startpagina websites is er een apart PHP script te koop. Hier kunt u daar alles over lezen.

U kunt meer lezen over een startpagina PHP script op Eigen startpagina. Het script is gebouwd in de scripttaal PHP. Daarnaast zal er een database worden gebruikt voor het bewaren van alle inhoud van de website. Door een aanmeldformulier in te vullen kunnen bezoekers een account aanmaken op uw startpagina website. Men plaatst naast links ook heel gemakkelijk widgets.

Men kan naast links nog meer dingen toevoegen aan de eigen startpagina. Speciale rubrieken aanmaken is mogelijk. Hierin kunt u widgets plaatsen. Denk aan een nieuwsblok. Maar ook een blok met de laatst aangemaakte startpagina’s kan eenvoudig worden geplaatst.

Het kan voorkomen dat iemand zijn wachtwoord niet meer weet. Het is niet moeilijk om een nieuw wachtwoord aan te vragen. De instructies voor een wachtwoordherstel worden verstuurd naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan het account van de betreffende beheerder. Dit e-mailadres heeft de beheerder tijdens de registratie op uw website opgegeven.

Bezoekers kunnen links aanmelden via een speciaal hiervoor bedoeld formulier. Via het formulier is eenvoudig de locatie van een eventuele link terug door te geven. Daarnaast is het mogelijk om bezoekers voor een link te laten betalen. De betaling verloopt direct online. De nieuwe link wordt automatisch door het script toegevoegd als de betaling succesvol is verlopen.
Free Web Hosting