Startpagina website realiseren tips

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan ook uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Met behulp van het artikel Je eigen portaalsite beginnen kunt u informatie vinden over een startpagina script dat makkelijk is in het gebruik. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het aanmaken van een database bestaan. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Een bezoeker kan zich aanmelden via uw website en vervolgens eenvoudig een eigen startpagina maken. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag men daarnaast het subdomein zelf kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Een dochterpagina up-to-date maken kan heel gemakkelijk met behulp van het beheerpaneel. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Bezoekers kunnen op diverse manieren betalen voor een link. Een andere optie is het plaatsen van banners. U kunt ook affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting