Nieuwe website met CMS

Met een CMS systeem kunt u het beheer van uw website eenvoudig doen. Websitebeheer doet u dan vanuit een afgeschermd gedeelte van uw site. U dient in te loggen om daar te komen. Een wijziging aan een onderdeel van de site hoeft u vaak maar eenmaal door te voeren in het CMS pakket. Op iedere pagina waar dit element dient te worden weergegeven, wordt dan direct de aangepaste versie getoond. Dit is anders wanneer u geen CMS programma gebruikt. Dan is het vaak nodig om meerdere bestanden op uw webhosting pakket te wijzigen.

Voor het gebruik van de CMS software is het niet nodig om veel te weten over HTML en CSS. Kunt u een Word bestand bewerken, dan kunt u ook een CMS systeem bedienen. Online handleidingen voor de verschillende CMS systemen zijn er voldoende te vinden.

U moet een heel goede reden hebben om geen CMS software te gebruiken. Zelfs al gaat het om een simpele site van slechts een paar pagina’s. De kans bestaat immers altijd dat u de site wilt uitbouwen. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u Nieuwe site bouwen eens doornemen. Een CMS systeem door een expert laten installeren kost overigens nauwelijk iets. Voor het geval u niet zelf de CMS software wilt installeren. Als u uw weg in de software gevonden hebt, bent u blij dat u een dergelijk systeem gebruikt.
Free Web Hosting