Een nieuwe startpagina website maken

Aan de hand van de tips in dit artikel is het eenvoudig om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Een startpagina script is niet duur. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Dit maakt startpagina’s enorm interessant voor off-page SEO. Er zijn diverse dochterpagina’s die meestal een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Eigen Startpagina Maken. Het startpagina script is eenvoudig te installeren op uw webruimte.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen via het registratieformulier aan te vragen. Hierbij mag men daarnaast een subdomein kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Het script maakt het zeer eenvoudig om een dochterpagina aan te passen. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. Het verkopen van links is met het script eenvoudig te doen. Er kan op diverse manieren worden betaald voor een link. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners. U kunt verder affiliate banners plaatsen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting