Start uw eigen marktplaats

Zou u graag een advertentie website willen maken, maar weet u niet hoe dit te doen? Dit hoeft geen probleem te zijn. Een kant en klaar marktplaats script aanschaffen is een goed alternatief. Voor meer informatie over deze mogelijkheid, kunt u Een eigen marktplaats maken bekijken. Online is gemakkelijk aan zo een script te komen.

Het is mogelijk om voor de plaatsing van een advertentie in bepaalde rubrieken geld te vragen met het script. Daarbij is de prijs per afzonderlijke rubriek eenvoudig te wijzigen. Nadat u een prijs heeft aangepast via de beheeromgeving, wordt direct de nieuwe prijs gerekend bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. Er is geen enkele technische handeling vereist.

Het is heel gemakkelijk om iets te wijzigen aan de advertentie website. Het doorvoeren van veranderingen kan heel gemakkelijk in de beheeromgeving. Het installatie script geeft u tijdens de installatie de mogelijkheid om zelf het beheerdersaccount in te stellen. U kunt dit account voor beheerderstaken gebruiken. Tevens is het mogelijk om wachtwoordherstel aan te vragen voor een kwijtgeraakt wachtwoord. Het script zal de instructies sturen naar het e-mailadres staat gekoppeld aan het account.

Een adverteerder kan verschillende afbeeldingen aan een advertentie toevoegen. Daar is eventueel een limiet op in te stellen via het beheergedeelte. De afbeeldingen zullen bij de advertentie getoond worden aan de geïnteresseerden. U klikt op een miniatuurweergave van een afbeelding en vervolgens ziet u de vergrote versie.

Bent u het wachtwoord vergeten van uw beheerdersaccount? U hoeft zich geen zorgen te maken. Het inlogformulier van het beheergedeelte is voorzien van een optie om uw wachtwoord te resetten. Deze optie kunnen ook adverteerders gebruiken bij een vergeten wachtwoord. Op het in het marktplaats script bekende e-mailadres ontvangt de adverteerder de vervolgstappen bij een wachtwoordherstel.
Free Web Hosting