Startpagina website realiseren informatie

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de juiste dochterpagina in zijn browser krijgt. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een dergelijk script is voor amper geld vast aan te schaffen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft het inlogsysteem ook zo veilig mogelijk gemaakt.

Een startpagina script kunt u zien als een beheertool voor uw startpagina website. De bedoeling is dat u het startpagina script plaatst op uw webhosting pakket. Bij elk bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de corresponderende inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden. De bezoeker zal de content van de juiste dochterpagina te zien krijgen. Is een startpagina script voor u interessant? U kunt dan eens Begin je nieuwe portaalsite doornemen. Indien u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. Met het script kunt u razendsnel uw eigen startpagina website online hebben. Bij het creëren van een nieuwe startpagina mag u een subdomein opgeven waarmee de startpagina in het vervolg te bereiken is. Online kunt u een handleiding van het script vinden.

Indien u dat wilt dan kunt u simpel een blokje met het meest recente nieuws aanmaken op een startpagina. Het aanmaken van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere optie van het startpagina script. U kunt een blokje met het laatste nieuws toevoegen wanneer u dat wilt. Met het startpagina script is het tevens mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. Daarbij kunt u een weerkaartje op één of meer startpagina’s plaatsen.
Free Web Hosting