Meer PHP

Wanneer u gebruikmaakt van PHP, dan kunt u extra functionaliteiten aan uw website toevoegen. Eigenlijk kunnen veel websites niet meer zonder motor zoals PHP. PHP kan het beste als de motor achter de website worden omschreven. Het is belangrijk dat u toegang heeft tot een goede programmeeromgeving zoals PHP wanneer u een webapplicatie wilt bouwen. Men kan ook de keuze maken voor bijvoorbeeld Java als PHP toch niet bevalt.

U hoeft PHP vaak niet apart aan te zetten bij uw webhosting: doorgaans staat PHP al ingeschakeld. Voor veel ontwikkelaars een reden om voor PHP als scripttaal te kiezen. Zo kunt u zich compleet op bijvoorbeeld het inbouwen van een Meer over PHP concentreren.

Anders dan bij andere programmeertalen is de leercurve bij PHP niet zo steil. Zoiets als een PHP gastenboek is vrij snel ingebouwd. U kunt met allerlei frameworks en libraries nog eens extra functionaliteiten aan de PHP omgeving toevoegen.

Het installeren en configureren van een PHP omgeving kunt u gratis doen. U heeft dus geen onvoorziene uitgaven. Men heeft voor alle populaire operating systems een versie beschikbaar gesteld.
Free Web Hosting