Een eigen portaalwebsite vormgeven

Het beginnen van een linkportaal is niet ingewikkeld. De juiste middelen tot uw beschikking hebben is daarbij wel belangrijk. Het bouwen van uw linkportaal is gemakkelijker als u een speciaal daarvoor in elkaar gezet PHP script gebruikt. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.

Soms zal een startpagina website rond affiliate marketing zijn opgebouwd. Als u een PHP script voor het bouwen van een startpagina website heeft, is het een peuleschil om in elkaar te zetten. Het toevoegen van affiliate links is niet veel anders dan het toevoegen van reguliere links.

Zou u graag meer over lezen? Dan kunt u de pagina Startpagina script eens doornemen. Er wordt vanuit dat artikel gelinkt naar een modern PHP script voor het bouwen van uw eigen startpagina website. Dit script is te downloaden vanaf de site van de aanbieder. Direct na de betaling kunt u de bestanden van het script downloaden. Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. U vult verder de gegevens van de database connectie in. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

U kunt de gegevens voor de zoekmachines per afzonderlijke dochterpagina opgeven. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. Een andere optie is zelf een PHP script bouwen. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. Met het aanschaffen van een script bespaart u tijd. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.
Free Web Hosting