Startpagina beheer

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Het kan zijn dat u graag een linkpagina omtrent uw hobby wilt opzetten. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Maar uw favorieten willen bewaren op een algemene startpagina kan ook een reden zijn.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Ook zult u een naam voor het subdomein van uw dochterpagina moeten bedenken. Verder is een werkend e-mailadres nodig omdat u in veel gevallen uw e-mailadres moet bevestigen.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Zo kan er een ordening op uw startpagina worden aangebracht. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Lees de pagina Een eigen startpagina op touw zetten door om meer over startpagina’s te weten te komen. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.
Free Web Hosting