Bouw uw eigen marktplaats

Maakt u van een advertentie script gebruik, dan zal het eenvoudig te doen zijn om een eigen marktplaats te beginnen. U kunt inloggen via het inlogformulier van het beheerpaneel. Uw beheerdersaccount kunt u gebruiken om de instellingen van uw advertentie website te wijzigen. Over een handig marktplaats script waarmee dit het geval is, kunt u meer lezen op Een marktplaats betaalbaar beginnen. U krijgt direct toegang tot de downloadpagina nadat u voor het marktplaats script betaald heeft. U kunt voor plaatsing van een advertentie binnen specifieke rubrieken een geldbedrag vragen.

Het tarief is per individuele rubriek in te stellen. Nadat u een prijs heeft aangepast via de beheeromgeving, wordt direct de nieuwe prijs gerekend bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. De technische invulling hiervan neemt het advertentie script voor zijn rekening.

Bij iedere advertentie worden er een aantal formulieren weergegeven. Via een reactieformulier kan een reactie bij een advertentie worden achtergelaten. Men voert het formulier in en na het versturen ontvangt de adverteerder per e-mail de reactie. Ook kan men een melding doen van een advertentie bij de beheerder. Bijvoorbeeld voor als er iets niet klopt met de advertentie. Een adverteerder kan meerdere foto’s toevoegen bij een advertentie.
Free Web Hosting