Eigen startpagina bouwen

Diverse sites bieden de mogelijkheid om uw eigen startpagina aan te maken. Over het algemeen zal het aanmaken van een startpagina gratis zijn. Iedere dochterpagina krijgt een eigen subdomein.

U moet zich eigenlijk een georganiseerde lijst met links voorstellen. Men zal de links op onderwerp sorteren. Men kan per onderwerp een categorie aanmaken op de startpagina. De kolommen op de dochterpagina bestaan uit rubrieken. Wel zo fijn voor mensen die uw pagina bekijken. Met een goede titel vertelt u ook de zoekmachine waar uw links over gaan. Gebruik zoekwoorden in de titel.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Wat is een CMS systeem? kijken. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte.
Affiliate marketing kan ook prima worden gedaan op ee startpagina. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.

Startpagina’s zijn goed voor zoekmachine optimalisatie. Heeft u een hele eigen startpagina website dan is dat nog beter.

Free Web Hosting