Beheer linkpagina

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Zelf een complete startpagina website opbouwen is ook een goede optie. Op deze website kunt u uw andere site(s) promoten. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. Op een aantal websites die u online kunt vinden is het mogelijk om zonder extra kosten een startpagina samen te stellen.

Er is dan geen zekerheid over het voortbestaan van uw dochterpagina. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina Een mooie startpagina maken. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Het gros van de bezoekers is binnen een aantal seconden weer weg wanneer de pagina niet boeiend genoeg oogt. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.
Free Web Hosting