Een eigen startpagina maken

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Uiteraard kunt u ook beheerder worden van uw eigen startpagina website. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. Klik op Eigen startpagina om meer over startpagina scripts te weten te komen. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. De diverse rubrieken mogen op sommige websites ook tekst en plaatjes bevatten. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.
Free Web Hosting