Nieuwe advertentiewebsite runnen

U kunt een eigen marktplaats beginnen met een PHP script dat daarvoor is bedoeld. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. Het is heel gemakkelijk om een advertentie aan uw eigen marktplaats toe te voegen. Het is mogelijk om aangemaakte advertenties achteraf te bewerken.

Schaft u een kant en klaar CMS voor marktplaats websites aan, dan zal dit ontwikkeltijd schelen. Wilt u meer weten over een kant en klaar script voor het samenstellen van uw eigen marktplaats, dan kunt u marktplaats script raadplegen. Er is een kleine kans dat er een geheel nieuw script kan worden ontwikkeld voor dezelfde prijs.

Bij een kant en klaar zijn er ook duidelijke regels omtrent de ondersteuning bij het script. Voor het wijzigen van de layout is geen enkele kennis nodig van HTML en CSS. De opmaakcodes worden genegeerd nadat u de kleuren voor uw website heeft gekozen. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

Indien gewenst kunt u ook hosting bij het script afsluiten. Er is een SSL certificaat bij het script inbegrepen, welke direct in te zetten is voor een veilige connectie. Bij een advertentie kan een website link en een telefoonnummer worden weergegeven. Het is mogelijk om losse prijzen te vragen voor deze opties. Daarbij is het mogelijk om verschillende betaalproviders te gebruiken.
Free Web Hosting