Uw bookmarks online beheren

Voor off-page SEO kunnen startpagina’s een handige rol spelen. De positie binnen de zoekresultaten van Google kunt u voor uw website flink verbeteren wanneer u backlinks op de juiste manier inzet. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken. Een andere optie is het zelf in elkaar zetten van een startpagina site.

Ook kunt u bijvoorbeeld een weerkaart of een blok met het laatste nieuws plaatsen op uw startpagina. Wilt u informatie over het zelf opzetten van een startpagina site met behulp van een script, neem dan de pagina Je bookmarks online beheren door. Het script bevat een betaalkoppeling waarmee eenvoudig backlinks aangekocht kunnen worden door derden.

U kunt via het PHP script makkelijk online inkomen generen. Het geld verdienen kan bijvoorbeeld met de verkoop van links. Via 1 van de schermen in de beheeromgeving kunt u eenvoudig het bedrag instellen dat u vraagt voor linkplaatsing. Er worden diverse betaalproviders ondersteund. Via deze koppeling kan een betaalmogelijkheid worden gecreëerd. De software zal zelf de link aan de website toevoegen. Het is dus niet nodig om handmatig een backlink waarvoor is betaald, te plaatsen.

Naast het script kunt u een hosting pakket afsluiten waarop u het script kunt draaien. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. Wilt u extra functionaliteit aan het script toevoegen? Dat kan eenvoudig via de scripttaal PHP.
Free Web Hosting