Veilige startpagina website ontwikkelen

Een speciaal stukje software stelt u in staat om heel makkelijk een startpagina website te maken. Met een startpagina PHP script is het heel simpel te doen. Er wordt van uw kant niet verwacht dat u verstand heeft van websites maken. Iedereen kan zo in principe zelf een startpagina website oprichten. Het aanmaken van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Het laatste nieuws tonen is zo geen enkel probleem. Een RSS feed toevoegen aan uw website is niet lastig. Passend nieuws bij een dochterpagina tonen wordt zo mogelijk.

Raadpleeg Eigen startpagina maken indien een dergelijk script u wel handig lijkt. Op verschillende wijzen betaalt het zich terug, zo kunt u links verkopen op uw startpagina websites. U kunt per afzonderlijke link rubriek de kleuren aanpassen. Het is niet gecompliceerd om een nieuwe categorie toe te voegen. Middels een aanmeldformulier kan een bezoeker enorm makkelijk een eigen account aanmaken. Dit geeft bezoekers de mogelijkheid om zelf een startpagina aan te maken. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina, kan men een subdomein kiezen. Het is per individuele startpagina bovendien mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

Verder is het mogelijk om de metagegevens in te vullen per afzonderlijke startpagina. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Het is ook mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen. Indien u wilt is het ook mogelijk om banners op uw startpagina website te plaatsen. Het is zo mogelijk om advertentieruimte te verhuren. Ongetwijfeld is een affiliate banner toevoegen daarnaast een mogelijkheid. U kunt verschillende kanten op met een eigen startpagina website.
Free Web Hosting