Hoe maak ik een startpagina

U kunt op startpagina’s links naar uw website toevoegen en dit maakt ze behoorlijk nuttig. Op veel sites kunt u gratis al dergelijke links toevoegen. U kunt bovendien een eigen startpagina website beginnen. Primair kunt u er uw links toevoegen. U kunt bovendien eenvoudig geld verdienen met een startpagina script. De aanschafkosten verdient u zo behoorlijk gemakkelijk weer terug. Het aanmaken van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Daarmee wordt het toenemen van het laatste nieuws erg makkelijk. Het is niet moeilijk om een RSS feed te tonen op uw site. Op deze manier kunt u nieuws tonen over hetzelfde onderwerp indien de dochterpagina waarop u het nieuws plaatst.

Misschien kunt u bovendien zonder problemen werken met een dergelijk script. Alle benodigde zaken kunt u op Eigen startpagina maken vinden. Het installeren is niet heel lastig. Kennis van de techniek hoeft u niet te hebben. Weet u niets over programmeren, dan is het startpagina script voor u een ideale oplossing. Het script is gebouwd in de scripttaal PHP. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. Nadat er een account is aangemaakt, kan men via de beheerpaneel een nieuwe startpagina aanmaken. Tevens kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. De bezoeker kan bovendien een titel en een omschrijving opgeven.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. Zo helpt u de zoekmachine met het aan de juiste keywords koppelen van de dochterpagina’s. Elke dochterpagina is op een andere manier samen te stellen. Het toevoegen van banners op uw startpagina website is behoorlijk gemakkelijk. Het is zo mogelijk om advertentieruimte te verhuren. Een andere optie is het plaatsen van een Google Adsense banner. U kunt verschillende kanten op met een eigen startpagina website.
Free Web Hosting