Meer geld met een affiliate internetwinkel

Oriënteert u zich momenteel op kansen die het internet biedt voor extra geld verdienen? Met behulp van affiliate marketing kunt u bijvoorbeeld online geld verdienen. Indien een verkoop plaatsvindt, ontvangt u een affiliate vergoeding. Uw affiliate netwerk zal het geld naar uw bankrekening overmaken als een bepaalde drempel wordt bereikt binnen uw account.

Het automatisch toevoegen van producten binnen uw shop is een mogelijkheid die u bij affiliate marketing zult terugvinden. Met productfeeds kunt u meerdere producten in 1x inladen en plaatsen binnen uw webshop. In deze feeds zijn de benodigde links met uw publisher ID al opgenomen. Het geautomatiseerd inlezen kan met behulp van een PHP script. Ik raad u aan de pagina #lins# door te nemen wanneer u meer zou willen weten hierover.

Ook is het een nuttige optie indien u bovendien gewone contentpagina’s kunt plaatsen aan de site. Uw affiliate shop kan door zulke pagina’s beter vindbaar worden binnen de zoekmachines. De optie om productfeeds geautomatiseerd in te laden zorgt ervoor dat het onderhoud van de site u weinig tijd zal kosten. U kunt instellen hoe vaak het productaanbod met behulp van de productfeeds dient te worden bijgewerkt.
Free Web Hosting