Het beginnen van uw eigen portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een dergelijk script is voor amper geld vast aan te schaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem tevens zo veilig mogelijk gemaakt.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw startpagina website kan doen. Doordat men eenvoudig een gebruikersaccount kan aanmaken, is voldoende beveiliging doorslaggevend voor uw startpagina website. Daarbij u kunt een eigen startpagina website beginnen. Meer is te lezen op Startpagina aanmaken als u zo een soort website wilt beginnen. De startpagina website heeft verschillende dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. De rubrieken kunnen worden gebruikt om het onderwerp weer in deelonderwerpen uit te splitsen.

Op het moment dat u dat wilt dan kunt u makkelijk een blokje met het meest recente nieuws plaatsen op een startpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. Tevens kunt u stukken tekst op uw startpagina’s plaatsen indien u dat wilt. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.
Free Web Hosting