Mijn Eigen Advertentie Website Maken

Een advertentie website hoeft u zelf niet meer in PHP te maken met het advertentie script. Bezoekers kunnen zich aanmelden voor een gebruikersaccount. Advertenties kunnen worden toegevoegd met een eigen account. Extra inkomsten kunnen met het advertentie script worden gegenereerd. Lees bovendien indien u dit wel interessant vindt.

Binnen een mum van tijd is de installatie van het marktplaats script voltooid. Op deze manier heeft u snel uw eigen advertentie website. Hierop kunnen adverteerders hun spullen simpel te koop aanbieden. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen met behulp van marktplaats script kopen. Op uw webhosting pakket installeert u het script in drie simpele stappen.

Verder bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Het systeem is veilig in elkaar gezet. Ingevoerde waarden worden op geldigheid gecontroleerd. De kans dat een hack aanval succesvol is, is zo een stuk minder. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. Een eerder bekeken object kan iemand zo weer bekijken. U kunt via het beheerpaneel het aantal foto’s bij een advertentie instellen. U brengt op eenvoudige slimme een verandering aan op uw website. Bezoekers kunnen zich gemakkelijk registreren. Na registratie kan men een advertentie op uw advertentie website aanmaken.

Een bezoeker kan makkelijk reageren op een advertentie. Wat hij invult wordt na het versturen per e-mail verzonden naar de adverteerder. Hierop kan de adverteerder reageren. De optie om per pagina de meta gegevens in te stellen is bovendien aanwezig. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. Een link tussen de zoekwoorden en uw website wordt door Google zo op de juiste manier gelegd.
Free Web Hosting