Bouw uw eigen startpagina

Met een eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u een aantal dingen doen. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. En een startpagina is een handig marketinginstrument ter promotie van uw eigen website. Het is zelfs mogelijk wat extra inkomsten met een startpagina te genereren. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Dit wordt kinderspel wanneer u een startpaginascript gebruikt. U kunt Eigen startpagina lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. In sommige gevallen kunt u ook afbeeldingen of tekst in uw diverse rubrieken plaatsen. Linksuggesties kunnen door bezoekers via een speciaal formulier worden ingediend.

Free Web Hosting