Je eigen startpagina bouwen

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Via het artikel Eigen startpagina samenstellen kunt u meer er over lezen. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Is daarvoor een link terug nodig? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting