Maak een eigen startpagina

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. U combineert de opties dan gewoonweg.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. Niet zelden blijkt een startpagina te worden verwijderd zonder een echt duidelijke reden. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

Het is raadzaam om het artikel Beheer van een linkpagina door te nemen. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Daarbij kan een startpagina met 3 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 20 links naar slechte artikelen.
Free Web Hosting